O combinatie de culori si un gust deosebit! Sper sa va fac pofta :) Tarte si placinte rumenite si iscusite!
Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Pentru aluat, amestec faina cu untul pana devine nisipos. Adaug galbenusul de ou, sarea si treptat smantana. Trebuie sa obtin un aluat moale, dar care nu se lipeste de maini ( daca este cazul, mai adaug putina faina sau mai putina smantana). Intind o foaie pe care o pun in forma de tarta unsa cu unt si o coc pentru 15 minute.
Intre timp pregatesc umplutura. Pieptul de pui l-am fiert putin inainte, timp de 10-15 minute, pentru ca eu am avut un piept de pui de tara care are carnea mai tare, apoi l-am taiat marunt si l-am calit in ulei impreuna cu prazul. Dupa 4-5 minute, am adaugat ciupercile si ardeiul, le-am calit in continuare pana cand s-au inmuiat putin, insa nu de tot si la sfarsit, am adaugat si boabele de porumb. Separat am batut ouale cu smantana, sarea si piperul. Peste foaia coapta am adaugat umplutura, peste ea am pus ouale batute si deasupra am presarat cascavalul. Am mai copt 20 de minute, si gata.