Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

De poftă

Data:07.06.2012

E joi, week-end-ul e tot mai aproape, dacă trece ploaia or sfârâi grătarele. Cred. Am aici... articol complet

Salată de vinete, salată de ardei copți

Data:06.06.2012

Preferatele mele în orice vară, pe cuvânt. Aș mânca într-una și vinete și ardei, în... articol complet

Ție cine-ți face griș cu lapte?

Data:05.06.2012

Nouă ne făcea bunica. Una dintre ele ne făcea mai des mămăligă, fie cu brânză fie cu... articol complet

V-o prezint pe Jeni

Data:04.06.2012

Jeni, dragii mei, e o doamnă din București. Ea are un soț pompier și o mamă care gătește... articol complet

Sarmale din carne de curcan

Data:01.06.2012

N-am inventat noi sarmalele (nici nu pot spune cu mâna pe inimă ori pe lingură cine e... articol complet

Cremă de cartofi noi cu lapte de cocos

Data:28.05.2012

Nu știu dacă au apărut cartofii noi românești (e posibil) nici nu mă mai pot gândi dacă... articol complet

Ciulama de pui cu ciuperci

Data:25.05.2012

Ciulamaua de pui e o mâncare tradițională. Cea de pui cu ciuperci, la fel. Cititorii site-ului... articol complet

Căpșune cu frișcă din smântână acră

Data:24.05.2012

V-am arătat desertul cu caramel pe care l-am făcut acum câteva zile. După ce a petrecut el o... articol complet

Capunti cu pesto și usturoi

Data:23.05.2012

Capunti sunt niște paste vândute în supermarketurile românești ca și cum ar fi din Puglia.... articol complet

Mousse au caramel și levănțică. Furculision, bre!

Data:22.05.2012

Dacă traduci mousse, iese spumă. Totuși, un mousse (o mousse, să fie corect) așa cum se... articol complet

Coaste pe grătar cu sos pentru wok

Data:21.05.2012

Am cumpărat mai zilele trecute un sos pentru wok, gata făcut. Nu m-am gândit nicio clipă că... articol complet

Mașina timpului e cu scris, nu cu mecanică

Data:19.05.2012

Am văzut cândva un film cu un bănuţ care-i transporta pe oameni dintr-un timp în altul la o... articol complet

Chiftele cu tot felu’

Data:18.05.2012

Când o să cresc mare, o să-mi dau doctoratul din chiftele. Sau măcar din mâncatul lor. Sunt... articol complet

Mic dejun cu quesadilla?

Data:17.05.2012

Bună, trebuie să vorbim. De obicei, după asta urmează niște vești proaste. Ei bine, iată,... articol complet

Risotto cu pancetta și busuioc

Data:16.05.2012

Ieri am făcut un risotto, fără alt motiv decât acela că aveam un litru de supă făcută pe... articol complet

Angajez spălător de vase. Sau cumpăr mașină de spălat.

Data:15.05.2012

Dacă ai un restaurant, ai nevoie și de una și de alta. Adică de o persoană care să... articol complet

Varza a (ca) la Cluj, provocarea supremă

Data:11.05.2012

Varza a la Cluj e o legendă scrisă cu grăsime. Nu are nicio treabă cu Clujul alta decât... articol complet

Pui cajun dar jamaican

Data:10.05.2012

Pe modelul “e devreme, e târziu” (asta-i dintr-o poezie pe care o știe Maya,... articol complet

Frigărui de miel cu rozmarin și oregano

Data:09.05.2012

Marinarea-i importantă, tot spun. Important e și ca atunci când faci parte dintr-o comunitate... articol complet

Gulyas, un pic “tomnit”

Data:04.05.2012

Cine nu știe ce înseamnă “tomnit”, să caute. Ar putea fi distractiv. Cine știe,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]