Retete fara secrete
Cupcakes & macarons la Bio Cafe
Data:06.11.2010Aseară am fost la inaugurarea unei cafenele bio, undeva în spatele catedralei ortodoxe (la... articol complet
Coaste cu spanac și sos dulce-picant
Data:05.11.2010Ieri vă povesteam despre prima mea experiență cu Vita Cook, cuptorul cu halogen. N-a fost... articol complet
Cotlet cu salvie și legume, în cuptorul cu halogen
Data:04.11.2010Am primit pentru testare un cuptor cu halogen, Vita Cook de la Singer. Am citit cartea tehnică... articol complet
Cu puiul românesc în jurul lumii
Data:03.11.2010Dragii mei, v-am mai spus, particip la campania Puiul fericit în jurul lumii de pe... articol complet
Tortillas – cum să le faci acasă.
Data:02.11.2010Tortillas sunt (cele la care mă refer aici) niște lipii simple, pe care mexicanii în special... articol complet
Thai style ribs
Data:01.11.2010Aseară m-a apucat pofta de orientale. Trec peste faptul că Emil a venit aproape de miezul... articol complet
Plăcintă cu dovleac
Data:29.10.2010Acum aproape un an postam rețeta asta pe blog. A avut destul de mult succes, probabil datorită... articol complet
Gustări în cinci minute
Data:28.10.2010Ne trăim viețile pe “repede înainte”, dar nu-i musai să vă spun eu asta, o... articol complet
Paste cu chiftele din cârnați
Data:27.10.2010La Auchan (în Cluj) au niște cârnați destul de buni, proaspeți și plini de ierburi... articol complet
Dovleac în cuptor și must în carafă
Data:26.10.2010Sigur că-i toamnă, sigur că-mi place și de bună seamă am motive să-mi doresc păstrarea... articol complet
Amintiri cu mâncare. Din Baia Mare.
Data:25.10.2010Am crescut în Baia Mare, relativ aproape de centrul orașului. Sigur, în Baia Mare toate... articol complet
Cu ce se mai distrează băieții
Data:24.10.2010Gătitul e o joacă de băieți mari? Nici poveste, știți voi asta mai bine decât mine. Poate... articol complet
La Indigo
Data:24.10.2010Aseară ne-a dus Emil într-un loc nou. E pe Piezișă (Cluj Napoca), la numărul 10. Locul se... articol complet
Dacă-s dependent de fotografie, ce să fac?
Data:23.10.2010Azi e Sâmbătă, mă ocup de treburi administrative și, în plus, am o filmare pentru un... articol complet
Să mai și muncim, nu?
Data:23.10.2010Pentru că a ratat o carieră de succes în ornitologie, Doru Panaitescu a hotărât să intre... articol complet
Pui cu gorgonzola și salvie și un Sauvignon Blanc din care aș tot bea
Data:22.10.2010Ieri m-am jucat iar cu un vin de la S.E.R.V.E., l-am destupat, l-am mirosit, l-am îmblânzit... articol complet
Despre Muson la CasaBio
Data:21.10.2010În seara asta am fost la CasaBio și am povestit despre expediția Muson. Am făcut satay, pe un... articol complet
BurCash – workshop despre caș(caval)
Data:21.10.2010No, amu-i amu! Avem de toate, inclusiv o drăguță de criză financiară care ne stă pe cap de... articol complet
Satay
Data:21.10.2010Frigărui de origine indoneziană, satay au pătruns în toată Asia de sud est și pot fi... articol complet
Ardei umpluți
Data:20.10.2010“Iar o babă grasă/Ne cheamă la masă/Să ne dea ardei umpluți…”. Eh,... articol complet