Retete fara secrete
Sandwich-uri din orice
Data:19.10.2010Sandwich-uri poți face din aproape orice, Cu pâine albă, neagră, semi, tip toast sau... articol complet
Tort gigant la Polus Center. Noi l-am făcut!
Data:17.10.2010Lucrez cu departamentul de marketing de la Polus de câteva luni bune. I-am îndrăgit pentru... articol complet
Porc cu smochine și salată cu ulei de nucă
Data:14.10.2010Recent am încheiat o înțelegere cu Clubul Cavalerilor (Casa S.E.R.V.E.), prin care am obținut... articol complet
Niște țărani la Casa Ardeleană
Data:13.10.2010Am pus la cale niște evenimente faine pentru toamnă-iarnă, la Casa Ardeleană, în Cluj. Locul... articol complet
Despre Muson la CasaBio
Data:13.10.2010Luna Octombrie e plină de evenimente. O să vă spun acum despre unul singur: pe 21 Octombrie de... articol complet
Cum pun ghebe pe iarnă?
Data:12.10.2010Mi s-a pus des întrebarea asta în ultimele zile. Poate pentru că-i sezon de ghebe și pentru... articol complet
Friptură pe piatră
Data:08.10.2010Acum câteva săptămâni, pe când plănuiam șirul de evenimente de iarnă de la Casa... articol complet
Degustare de vinuri de la S.E.R.V.E.
Data:08.10.2010Acum două seri am fost la Bruno, în Piața Muzeu. Bruno nu e o persoană, e un local în care... articol complet
Pui cu piure de mazăre și tapenade cu fistic
Data:07.10.2010Tapenade e o pastă din măsline care se potrivește bine cu carnea, cu pâinea goală, cu... articol complet
Porc cu hoisin, orez alb și ciuperci brune
Data:06.10.2010Aseară am început, în paralel cu Răzvan, să lucrez la cartea despre Muson, pe care vrem... articol complet
Ciolan pe varză. La grill.
Data:05.10.2010V-am spus că mă apucă? V-am spus. Ieri am trecut prin piață și am văzut varză faină, ca... articol complet
Băcănia Veche, aburi de pâine și miros de coptături proaspete
Data:04.10.2010Am trecut în viteză prin noua împărăție a lui Tudosiei, Băcănia Veche. O să revin, cu... articol complet
Aripioare la grill cu salată și dovleac
Data:04.10.2010Ieri am făct primul grătar din toamna asta. Am profitat de lipsa norilor și de liniștea din... articol complet
Muson în lumea mare
Data:03.10.2010A fost o zi faină ieri în București. Am revăzut prieteni și am cunoscut oameni la ceainăria... articol complet
Aseară la Wok’nRoll
Data:01.10.2010Wok’nRoll, Cluj. Ne-am adunat pe la ora 9 (destul de punctuali clujenii, am observat asta... articol complet
Tagliatelle quattro formaggi
Data:29.09.2010Amu cum să fi numit rețeta asta? Tăieței cu patru brânzeturi? Oricât de dragă mi-ar fi... articol complet
Fasole cu porc crocant. Sau porc crocant cu fasole.
Data:28.09.2010Între chinezii din Asia de Sud Est și turdenii din Turda există cel puțin o asemănare: și... articol complet
VIA
Data:26.09.2010Ieri l-am sărbătorit pe Mircea Groza. Pentru a marca faptul că a mai întinerit cu un an, ne-a... articol complet
Porc dulce-acrișor cu lapte de cocos
Data:25.09.2010E foarte simplă rețeta asta și ingredientele nu-s ori n-ar trebui să fie greu de găsit.... articol complet
Coaste marinate, fierbinți și aromate
Data:24.09.2010Am făcut acum două zile niște coaste…ai de capu’ meu (scuzați exprimarea de pe... articol complet