Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Drob să fie

Data:16.03.2010

Tot ca ieri, din amintiri. Abia ce am ajuns acasă după o zi de alergătură, între timp au... articol complet

Găina cu slănină

Data:15.03.2010

Tocmai m-am mutat, încă nu am internet acasă și nici aparat foto (Altex m-au chemat să-l iau... articol complet

Tarot, the beginning of a beautifull friendship

Data:13.03.2010

Am ajuns la Cluj după o călătorie mult prea lungă pe calea ferată. Nu m-am plictisit,... articol complet

Supă cremă de spanac cu ochiuri “românești”

Data:12.03.2010

Spanacul e o frunză plină de virtuți. Pe care le pierde repede dacă nu-i tratat cu atenție.... articol complet

Bruschette cu pastă de brânză și măsline

Data:11.03.2010

Dan Cherecheș e un prieten din Baia Mare care-mi citește blogul. Mi-a trimis acum două zile... articol complet

Pastă de năut și linte

Data:10.03.2010

Năutul și lintea sunt folosite de…multă vreme. Știu sigur că lintea, de exemplu, era... articol complet

Supă cu ghimbir și paste din orez

Data:09.03.2010

Ieri am făcut doup feluri de mâncare (adică felul unu și felul doi, cum ar veni) din... articol complet

Pită cu oloi de ruje

Data:08.03.2010

Dragii mei, postarea de azi nu-i atât cu mâncare cât e cu amintiri. A postat Bucătar Maniac... articol complet

Un grătar atât de simplu…

Data:06.03.2010

Ce poți face într-o dimineață de Sâmbătă cu două bucăți de cotlet? Poți să le masezi... articol complet

Ce mai “răsfoiesc” la micul dejun

Data:05.03.2010

Bună să vă fie inima, dragii mei. Nu știu cum faceți voi, dar vă pot spune cum fac eu... articol complet

Mix de ciuperci cu sos de Brie

Data:04.03.2010

Ieri am făcut ciuperci cu sos de Brie, o brânză franțuzească, mucegăită fin la... articol complet

Tocană de ceafă

Data:03.03.2010

Nu-s un mare fan al cefei de porc dar nici nu mă apucă sfiala în fața unei bucăți... articol complet

Antricot cu ciuperci

Data:02.03.2010

E a doua săptămână fără camera foto. Azi merg să mă cert cu cei care-s responsabili... articol complet

Bucătăria lui Mircea Groza (9): Ketch-up de casă

Data:27.02.2010

Dragii mei, probabil știți, lipsesc din localitate. Asta nu înseamnă că trebuie să... articol complet

Cremă de gulii și țelină, cu semințe de dovleac

Data:26.02.2010

Scurt, simplu, gustos. Nu te saturi cu ea dar poate constitui deschiderea unui prînz cu patru... articol complet

De mâncat pe pâine

Data:25.02.2010

Ieri am petrecut 15 ore în mașină, spre Iași, la Iași și înapoi la Cluj. Motiv pentru care... articol complet

Cotlet cu varză acră ca la noi, în Norvegia

Data:24.02.2010

Acum câteva săptămâni m-au căutat prietenii de la TVR și m-au rugat să gătesc oarece... articol complet

Cotlet cu orez

Data:23.02.2010

Înainte de a vă arăta rețeta de azi, vă poftesc să vedeți două lucruri: mai întâi,... articol complet

Pui cu lapte de cocos

Data:22.02.2010

Bună să vă fie inima. Azi vă arăt cu ce ne-am primit musafirii acum două zile. A fost o... articol complet

Cake cu cacao și vișine

Data:21.02.2010

Raluca și-a exprimat dorința de a face o prăjitură. Întrucât eu nu strivesc corola de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]