Retete fara secrete
Prăjiturile Fredy
Data:27.01.2010În Baia Mare știe toată lumea ce-s prăjiturile Fredy. Eu le știu de 10 ani, cred. Nu toate-s... articol complet
Spaghetti carbonara
Data:26.01.2010Dragii mei, azi vă arăt o mâncare atât de simplă încât nu-s mulți cei care știu să o... articol complet
Cum tratez eu gerul?
Data:25.01.2010Azi nu-i rețetă, e doar antidotul meu la frig, antigelul natural și la îndemână. Câteva... articol complet
Cronică de restaurant: La piazzetta
Data:24.01.2010Ieri am ieșit la plimbare. Ne-a inspirat vremea bună, ne-a atras lumina. Pentru că se făcuse... articol complet
Pierogi
Data:23.01.2010Am o prietenă care are un prieten. Prietenul are o mamă. Poloneză, ca tot restul familiei lui.... articol complet
Lasagna cu ragu
Data:21.01.2010Ieri am făcut lasagna. Teoretic, e simplu să faci lasagna, mai ales dacă ai sosul preparat... articol complet
Mușchiuleț marinat
Data:19.01.2010Mulți prieteni m-au întrebat cum să marineze diverse feluri de carne înainte de a le pune pe... articol complet
Cu piper roșu
Data:18.01.2010Am găsit piper roșu, într-un magazin mic din cartierul în care locuiesc. E la fel de aromat... articol complet
Trei mâncăruri pe care le voi face (iar) în curând
Data:17.01.2010Îmi “răsfoiam” blogul de dimineață, fără un motiv anume. Pur și simplu mă... articol complet
Arroz con carne i verduras
Data:16.01.2010Adică orez cu carne și legume. Mă antrenez pentru serile spaniole de la Casa Latină și... articol complet
Omleta lui Paul
Data:15.01.2010Nepotul meu e în vizită la noi (cu părinți cu tot). E un copil plin de energie (Tito știe... articol complet
Rețete fără secrete-video. Episodul 12.
Data:14.01.2010Să fiți sănătoși. Vizionare plăcută. Retete fara secrete ep. 12Vezi mai multe video din... articol complet
O tocăniță de vițel
Data:13.01.2010Am făcut multe tocănițe în viața asta, foarte multe din carne de vițel. Am repetat rețeta... articol complet
Cum dai savoare pieptului de pui?
Data:12.01.2010Pieptul de pui e carnea cea mai recomandată în diete. S-au gândit nutriționiștii că e... articol complet
Eu la Casa Latină. Dezvăluiri complete.
Data:11.01.2010Vă anunțam acum câteva zile că voi merge din nou în București, să gătesc la Casa Latină.... articol complet
Despre cuțite
Data:11.01.2010Azi nu am rețetă pentru voi. Am în schimb o poveste scurtă care ar putea să vă folosească... articol complet
Zamă de cartofi cu afumătură
Data:08.01.2010Înainte de a fugi să vă ascundeți speriați de caloriile multe și primejdioase, aflați că... articol complet
Patatas bravas
Data:07.01.2010Știu restaurante din Madrid și Barcelona care vând 3-4 tone de cartofi în fiecare... articol complet
Curry de pui și orez cu legume
Data:06.01.2010Ieri au fost în vizită băieții de la Cassaloco. Au avut o treabă muzicală în Cluj și cu... articol complet
Medalioane din mușchiuleț cu ciuperci
Data:05.01.2010Un prânz pentru trei persoane (în cazul meu, pentru două, plus resturi pentru a doua zi) poate... articol complet