Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Tagliatelle de primăvară

Data:16.03.2015

O rețetă cu paste proaspete, pasta fresca le spun italienii, vă propun azi, cu bucățele... articol complet

Floricele pe câmpii

Data:12.03.2015

Primăvara e ca un ecler bine făcut. O succesiune de contraste bine gândite în care […]... articol complet

Pui in parmezan

Data:10.03.2015

Te duci așa, spre casă, zvârlind cu ochiul prin grădini. Cauți un fir de ghiocel […]... articol complet

Salată de primăvară cu somon

Data:09.03.2015

Odată cu venirea primăverii s-au umplut piețele și magazinele cu verdețuri și legume care... articol complet

Presa la rece Kuvings

Data:06.03.2015

(PUB) M-am potcovit cu o drăguță de răceală care mă ține în casă de câteva […]... articol complet

Pulpe de pui sub capac

Data:24.02.2015

Prânzul de ieri a fost unul simplu. Da’ ce spune eu simplu, aproape că s-a […] The... articol complet

Rasol de vită la crock-pot

Data:23.02.2015

(PUB) Acum câteva zile am fost în Obor, una dintre piețele capitalei, probabil cea mai... articol complet

White Horse, un fel de majorat

Data:20.02.2015

La 18 ani am băut primul meu pahar de vin. Eram înconjurat de colegii de […] The post... articol complet

Hribi cu pătrunjel și usturoi

Data:17.02.2015

Hribii sunt ciuperci de pădure cu gust puternic, cu aromă plăcută ce amintește de pământ,... articol complet

Zărgan la cuptor

Data:16.02.2015

Copilăria mea a fost plină de pește pe care nu mi l-am dorit, pe care […] The post... articol complet

Orez basmati cu legume

Data:13.02.2015

Înainte de orice, e bine să precizez că această mâncare nu-i risotto, nu-i pilaf. E... articol complet

Guerilla cheesecake

Data:11.02.2015

Zilele trecute m-a apucat făcutul de cheesecake. Nu mai făcusem de ceva vreme, nu am […]... articol complet

Friptură de porc la Crock-pot

Data:05.02.2015

(PUB) Dragii mei, am decis să încep să explorez o zonă de care nu m-am […] The post... articol complet

Vita cu piure de dovleac copt

Data:29.01.2015

(GP) Am redescoperit dovleacul gătit acum câteva luni într-o scurtă ieșire în străinătate... articol complet

Sardine la gratar, avocado si ceapa murata

Data:28.01.2015

(GP) Peştele e preferatul meu din multe puncte de vedere.E gustos, versatile şi oferă o... articol complet

Cheesecake

Data:27.01.2015

(GP) Acest cheesecake este unul din torturile mele preferate deoarece are la bază un blat... articol complet

Cremă de dovleac cu sos de Parmezan și Prosciutto de Parma crocant

Data:26.01.2015

Ingredientele de care aveți nevoie pentru 2 persoane sunt: aproximativ 500 gr. dovleac, 1... articol complet

Tagliatelle cu sos de ciocolată albă şi mac

Data:23.01.2015

(GP) Probabil toţi aţi mâncat paste cu mac când aţi fost mici şi ştiu că […] The... articol complet

Înghețată de fistic în cupe de ciocolată și zahăr ars

Data:22.01.2015

(GP) Pentru înghețata de fistic am folosit 6 galbenușuri de ou și 200 g de […] The... articol complet

Quiche cu praz

Data:21.01.2015

(GP) Quiche-ul este un fel de tartă sarată, vedetă în bucătăria franţuzească. Are un... articol complet