Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Paste cu parmezan și roșii

Data:14.07.2014

Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet

Gulyas de vițel cu cartofi copți

Data:11.07.2014

Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet

Coaste de vită la jar

Data:08.07.2014

Nu ai mereu la îndemână o  bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet

Ciorbă de oaie

Data:07.07.2014

Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet

Risotto cu rață și brânză de capră

Data:04.07.2014

Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet

Mușchi de porc cu piure și sos roșu

Data:02.07.2014

Alături de supa de găină cu tăieței, friptura de porc face parte din bagajul de gastronomie... articol complet

Pește alb la frigare

Data:01.07.2014

Pentru povestea de zi e bun orice fel de pește cu carne albă, fie el oceanic, de râu sau... articol complet

Despre tocană

Data:30.06.2014

Mâncarea noastră de alinare e tocana. A noastră, a românilor, în general. O regăsim din... articol complet

Cum să gătești coastele

Data:25.06.2014

Coastele (de porc, la ele ne referim) pot fi gătite în multe feluri, după cum pot fi stricate... articol complet

Calamari fripți, orez aromat

Data:24.06.2014

Ieri am cumpărat niște calamari mici. De poftă. I-am curățat (nu știu dacă am mai scris... articol complet

Gelato cu căpșuni

Data:23.06.2014

Am rămas restant cu câteva rețete de gelato dintre cele pregătite din baza galbenă (dacă... articol complet

Piure de vinete și avocado

Data:20.06.2014

Dă-mi vinete coapte și un punct de sprijin, eu voi răsturna Pământul. Sau voi mânca... articol complet

Pilaf cu mazăre ș ciuperci de pădure

Data:18.06.2014

E plin de mazăre-n piețe. Presupun că acum e vremea ei, altfel nu-mi explic abundența:). E... articol complet

Cremă de usturoi copt

Data:17.06.2014

Usturoiul copt e o bucurie, poate fi transformat ușor în sos pentru fripturi sau pentru... articol complet

Gustare cu avocado

Data:16.06.2014

Avocado=bun pentru inimă și vasele de sânge, grăsime vegetală foarte sănătoasă, calorii... articol complet

Spaghetti cu mazăre

Data:13.06.2014

Săptămâna italiană sponsorizată de I Regali di Francesca vă aduce azi o rețetă de paste... articol complet

Panini

Data:12.06.2014

Un bicchiere di vino con un panino è la felicità. E un vers dintr-un cântec pe care cei mai... articol complet

Salată de mozzarella cu fructe

Data:11.06.2014

Nu vreau să credeți că îndemn la comportament auto-abuziv și necugetat, însă e posibil ca... articol complet

Săptămâna italiană

Data:10.06.2014

PUB Ar fi trebuit să încep ieri poveștile mele despre mâncarea italienească, dar mi s-a... articol complet

Stridii de munte la wok

Data:06.06.2014

Zilele trecute, în timp ce găteam mândrețe de fudulii de curcan, mă întrebam cu ce le-aș... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]