Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Cremă de zahăr ars

Data:15.10.2010

Crema de zahăr ars este una dintre cele mai populare budinci ale lumii ce se regăseşte, cu... articol complet

Porc a la Alentejo

Data:14.10.2010

Când vine vorba de combinaţii inedite – şi în acelaşi timp reuşite – amestecul... articol complet

Negresă cu nuci şi ciocolată

Data:13.10.2010

Un desert ce frizează perfecţiunea. Simplu şi uşor de făcut, dulce-consistent, moale-cleios... articol complet

Spaghetti carbonara cu smântână

Data:11.10.2010

Reţetă alternativă la varianta clasică, această versiune a pastelor cabonara este de multe... articol complet

Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi

Data:09.10.2010

O ciorbă de cartofi zdravănă şi consistentă, bogată în carbohidraţi şi grăsimi, bună... articol complet

Dulceaţă de gutui

Data:08.10.2010

Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceaţa de gutui este o bucurie pentru toate... articol complet

O nouă locaţie de bun gust: Băcănia Veche

Data:07.10.2010

După luni de aşteptare şi pregătiri intense, în cele din urmă, Băcănia Veche s-a deschis.... articol complet

Risotto cu somon afumat

Data:07.10.2010

Un risotto cu adevărat deosebit de toate celelalte, în care gustul somonului afumat dă noi... articol complet

Plăcintă americană de dovleac

Data:05.10.2010

Dovleacul, cu forma sa specifică şi culoarea sa intensă, este un simbol al toamnei. În... articol complet

Mâncare de mazăre cu carne

Data:04.10.2010

O mâncare gustoasă,  tihnită, mâncarea de mazăre cu carne este binevenită atât la prânz... articol complet

Creveţi în foietaj

Data:03.10.2010

Foietajul (sau foitajul), proaspăt sau congelat, este cea mai la îndemână bază pentru... articol complet

Fajitas de pui

Data:02.10.2010

Fajita, şaorma Mexicului, este asemeni bucătăriei din care face, un amestec eclictic de gust... articol complet

Ciorbă de vită

Data:01.10.2010

Una dintre cele mai populare ciorbe românești (și borșuri totodată), ciorba de vită provine... articol complet

Pui cu urechi de lemn

Data:30.09.2010

O reţetă a cărei origine nu mai trebuie menţionată deoarece urechile de lemn sunt specifice... articol complet

Saltimbocca alla romana

Data:29.09.2010

Saltimbocca alla romana este cea mai bună dovadă a faptului că reţetele bune fac istorie!... articol complet

Gem de prune

Data:27.09.2010

Unul dintre cele mai populare şi mai la îndemână gemuri (sau dulceţuri), gemul de prune se... articol complet

Cremă de brânză cu sfeclă

Data:27.09.2010

O cremă (sau pastă de brânză) simplă în prezenţă sau complexă în aparenţă, minunată... articol complet

Paste cu sos de vanilie şi nectarine

Data:25.09.2010

Un desert special, în care pastele întâlnesc un sos inedit pe bază de vanilie şi carnea... articol complet

Ciulama de gălbiori

Data:24.09.2010

Ciulamaua de gălbiori nu mai are nevoie de nicio introducere sofisticată, de cuvinte care să o... articol complet

Risotto cu bacon şi smântână

Data:23.09.2010

Un risotto foarte gustos ale cărui arome de smântână, bacon, parmezan şi nucşoară aduce... articol complet