Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Piure de cartofi

Data:03.09.2010

Garnitura supremă, disponibilă alături de aproape orice tip de carne, de la porc la peşte,... articol complet

Ostropel de pui

Data:03.09.2010

Ostropelul de pui concentrează în el toate caracteristicile sudului fierbinte al României.... articol complet

Ghidul unui burger (aproape) perfect

Data:01.09.2010

Ca mai toate amestecurile din carne tocată şi burgerul (cheeseburger sau hamburger) se poate... articol complet

Supă cremă de pui

Data:31.08.2010

O reţetă deosebită de supă cremă de pui – varietate răspândită în multe dintre... articol complet

Zacuscă de vinete

Data:31.08.2010

Zacusca de vinete este, probabil, cea mai populară gustare de iarnă din România. Şi, cum era... articol complet

Tăieţei reci cu susan

Data:30.08.2010

O delicatesă vegetariană, o reţetă desăvârşit de simplă, suprinzător de gustoasă, ce... articol complet

Tort de îngheţată “Tiramisu”

Data:30.08.2010

Un tort ce aminteşte, şi o face nu doar prin nume, de celebrul desert italian. O prezentare... articol complet

Pilaf de pasăre

Data:28.08.2010

Mâncare gustoasă şi populară, asociat  ritualic în unele regiuni ale României, la modul... articol complet

Frigărui de miel tandoori

Data:27.08.2010

O reţetă excepţională sosită din exuberanta bucătărie indiană. Bucăţelele din carne de... articol complet

Chefal cu rozmarin la grătar

Data:26.08.2010

O reţetă mediteraneană pentru un peşte deosebit. Gustul excepţional al chefalului, situat... articol complet

Cum se fierbe orezul

Data:25.08.2010

Gustos, simplu, versatil, orezul este un ingredient important al bucătăriei înternaţionale... articol complet

Supă picantă de roşii cu ravioli

Data:24.08.2010

O supă cremă de roşii cu arome distincte italiene, dulce acrişoară, picantă şi parfumată,... articol complet

Cremă de macrou afumat cu hrean

Data:24.08.2010

O reţetă nordică din peşte afumat, pe cât de simplă pe atât de minunată. O cremă... articol complet

Roşii în bulion

Data:23.08.2010

Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă de conservare a roşiilor pentru iarnă o... articol complet

Somon la grătar în stil spaniol

Data:23.08.2010

Spaniolii au un fel aparte de a găti la grătar sau plită (plancha). Carnea sau peştele se... articol complet

Toast de brânză cu mucegai şi dulceaţă de vişine

Data:23.08.2010

Da, aţi citit bine. Chiar asta e. Un sandviş din pâine toast, cu brânză cu mucegai albastru... articol complet

Pere în sos de vin aromat

Data:22.08.2010

Perele fierte înnăbuşit, în vin aromat, răcite şi servite cu siropul în care au fiert,... articol complet

Şniţel vienez

Data:21.08.2010

Una dintre cele mai populare fripturi la tigaie, şniţelul vienez este răspândit astăzi în... articol complet

Spaghetti cu ragú de miel

Data:19.08.2010

Asemănător cu ragú alla bolognese dar totuşi diferit, specialitate locală iubită în... articol complet

Rulouri cu omletă şi ardei copt

Data:18.08.2010

O gustare simplă, delicioasă şi arătoasă. Rulourile cu omletă şi ardei copt sunt –... articol complet