Blogosfera culinara

Friptură înăbușită cu arome mediteraneene

Postat pe: Adi Hadean Data: 21.02.2024

Drept să vă spun, am pus ochii pe la începutul iernii pe rețeta asta de friptură...articol complet

Sandwich cu omleta, ton si avocado

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.02.2024

 Cam de anul trecut am inceput sa consum avocado, desi pana atunci il refuzam. Am luat unu,...articol complet

Paste curry cu piept de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.02.2024

Doamnelor, domnilor, dragii mei, nu ne-am mai văzut de mult la o povestea din seria Farfurii...articol complet

Caserolă cu piept de pui și sos Creol

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.02.2024

Gustul copilăriei s-a împletit cu inspirația din bucătăria americană și astfel am făcut o...articol complet

Curcan la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.02.2024

Asta-i o rețetă pentru sărbători “sărbătoare poate fi și Duminica în care se adună...articol complet

Biscuiți Red velvet și ciocolată caldă

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.02.2024

După o plimbare într-o după amiază de duminică prin frigul iernii, care pare că nu se dă...articol complet

Brioșe de orez cu gem de zmeură

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.02.2024

Îmi doresc ca prin această rețetă să vă duc cu gândul la copilărie, către vremurile...articol complet

Ramen picant cu sfecla rosie

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.02.2024

Mâncarea, mâncarea bună este deseori mai mult decât o experiență culinară, iar noi credem...articol complet

Tort baklava cu fistic

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 12.02.2024

 Acest tort m-a atras de la prima vedere, desi eu nu sunt fana dulciuri turcesti, gen...articol complet

Trufe de ciocolata cu rom brun

Postat pe: Pastry Workshop Data: 09.02.2024

The post Trufe de ciocolata cu rom brun appeared first on Pastry Workshop. Ciocolata este regina...articol complet

Prezentare interni 2024 – Andrei Sebastian Suciu

Postat pe: Adi Hadean Data: 09.02.2024

Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3lea viteaz de anul acesta este Andrei. Bun venit, mult...articol complet

Castelul Peles

Postat pe: Laura Sava Data: 08.02.2024

Castelul Peles si Manastirea Brancoveanu (sau Sambata de Sus) v-au fost promise inca de la...articol complet

Friptură din pulpă de curcan la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2024

Două Pulpe de Curcan “de la Peneș Curcanul, superioare și dezosate, pot să te ducă...articol complet

Prezentare interni 2024 – Mihaela Lavinia Anghel

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2024

Continui prezența și îi urez „Bun venit” și Laviniei. Cu siguranță va face o...articol complet

Salată de cartofi cu brănză – cremă ricotta și feta

Postat pe: Gourmandine Data: 05.02.2024

Ingrediente: 4 cartofi mari, curățați și tăiați cubulețe 200 g ricotta 100 g feta,...articol complet

Prezentare interni 2024 – David Cioica

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.02.2024

Oameni buni, uite așa-mi dau seama că a mai trecut un an, când deja le mulțumesc internilor...articol complet

Baghete de casa

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.02.2024

 De ceva timp visam la niste baghete de casa, sa le servesc calde, sa aud coaja crocanta cum...articol complet

Monoportii cu ciocolata si fructe rosii

Postat pe: Pastry Workshop Data: 02.02.2024

The post Monoportii cu ciocolata si fructe rosii appeared first on Pastry Workshop. Ideea acestor...articol complet

Despre Claudio Perrando și școala de pâine din inima Transilvaniei

Postat pe: Adi Hadean Data: 01.02.2024

Lumea asta a aluaturilor nu este deloc o lume ușoară, iar din ea fac parte destul de mulți,...articol complet

Ciulama cremoasă cu pulpe de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir

Postat pe: Adi Hadean Data: 31.01.2024

Câte rețete cu carne de pui există pe lumea asta? Multe, iar dacă sunteți creativi...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]