Friptură înăbușită cu arome mediteraneene
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.02.2024Drept să vă spun, am pus ochii pe la începutul iernii pe rețeta asta de friptură...articol complet
Sandwich cu omleta, ton si avocado
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.02.2024Cam de anul trecut am inceput sa consum avocado, desi pana atunci il refuzam. Am luat unu,...articol complet
Paste curry cu piept de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.02.2024Doamnelor, domnilor, dragii mei, nu ne-am mai văzut de mult la o povestea din seria Farfurii...articol complet
Caserolă cu piept de pui și sos Creol
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.02.2024Gustul copilăriei s-a împletit cu inspirația din bucătăria americană și astfel am făcut o...articol complet
Curcan la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.02.2024Asta-i o rețetă pentru sărbători “sărbătoare poate fi și Duminica în care se adună...articol complet
Biscuiți Red velvet și ciocolată caldă
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.02.2024După o plimbare într-o după amiază de duminică prin frigul iernii, care pare că nu se dă...articol complet
Brioșe de orez cu gem de zmeură
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.02.2024Îmi doresc ca prin această rețetă să vă duc cu gândul la copilărie, către vremurile...articol complet
Ramen picant cu sfecla rosie
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.02.2024Mâncarea, mâncarea bună este deseori mai mult decât o experiență culinară, iar noi credem...articol complet
Tort baklava cu fistic
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 12.02.2024Acest tort m-a atras de la prima vedere, desi eu nu sunt fana dulciuri turcesti, gen...articol complet
Trufe de ciocolata cu rom brun
Postat pe: Pastry Workshop Data: 09.02.2024The post Trufe de ciocolata cu rom brun appeared first on Pastry Workshop. Ciocolata este regina...articol complet
Prezentare interni 2024 – Andrei Sebastian Suciu
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.02.2024Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3lea viteaz de anul acesta este Andrei. Bun venit, mult...articol complet
Castelul Peles
Postat pe: Laura Sava Data: 08.02.2024Castelul Peles si Manastirea Brancoveanu (sau Sambata de Sus) v-au fost promise inca de la...articol complet
Friptură din pulpă de curcan la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2024Două Pulpe de Curcan “de la Peneș Curcanul, superioare și dezosate, pot să te ducă...articol complet
Prezentare interni 2024 – Mihaela Lavinia Anghel
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2024Continui prezența și îi urez „Bun venit” și Laviniei. Cu siguranță va face o...articol complet
Salată de cartofi cu brănză – cremă ricotta și feta
Postat pe: Gourmandine Data: 05.02.2024Ingrediente: 4 cartofi mari, curățați și tăiați cubulețe 200 g ricotta 100 g feta,...articol complet
Prezentare interni 2024 – David Cioica
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.02.2024Oameni buni, uite așa-mi dau seama că a mai trecut un an, când deja le mulțumesc internilor...articol complet
Baghete de casa
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.02.2024De ceva timp visam la niste baghete de casa, sa le servesc calde, sa aud coaja crocanta cum...articol complet
Monoportii cu ciocolata si fructe rosii
Postat pe: Pastry Workshop Data: 02.02.2024The post Monoportii cu ciocolata si fructe rosii appeared first on Pastry Workshop. Ideea acestor...articol complet
Despre Claudio Perrando și școala de pâine din inima Transilvaniei
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.02.2024Lumea asta a aluaturilor nu este deloc o lume ușoară, iar din ea fac parte destul de mulți,...articol complet
Ciulama cremoasă cu pulpe de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 31.01.2024Câte rețete cu carne de pui există pe lumea asta? Multe, iar dacă sunteți creativi...articol complet











