Tort cu oreo, piersici si crema de iaurt cu mascarpone
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.01.2024Cand vreau sa surprind un om drag, ii mai fac cate ceva dulce, pentru ca nimic nu mi se...articol complet
Șnițele de curcan – Peneș Curcanul
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.01.2024O să pară că vă lăudați dacă spuneți cuiva – hai să-ți arăt cum am dus...articol complet
Prajitura cu mere si crumble
Postat pe: Pastry Workshop Data: 26.01.2024The post Prajitura cu mere si crumble appeared first on Pastry Workshop. Printre atatea prajituri...articol complet
Waffles cu somon afumat, ou poșat și sos olandez
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.01.2024Cine mă cunoaște, știe cât de mult iubesc brunch urile, cât îmi place să experimentez în...articol complet
Piept de pui cu orez
Postat pe: Gourmandine Data: 25.01.2024Ingrediente: 1 cană de orez 2 căni de apă sau supă de pui 1 piept de pui, tăiat cubulețe...articol complet
Negresă … cu un twist
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.01.2024Care a fost cea mai căutată rețetă a anului 2023? Cea de negresă. Probabil este preferata...articol complet
Cârnați din carne de vită la grătar
Postat pe: Gourmandine Data: 23.01.2024Ingrediente: Cârnați de vită Sare și piper, după gust Condimente preferate (usturoi, cimbru,...articol complet
Pui sweet chilli cu piept de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.01.2024Uneori viața e dulce, alteori e picantă, asta știm cu toții. Ce nu știți voi, că eu deja...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: PapoHAPO
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.01.2024Deși v-am spus că seria de promovare a micilor afaceri de pe meleagurile noastre s-a încheiat,...articol complet
Paste scoică (conchiglioni) cu peşte
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.01.2024Iată că am ajuns şi la finalul acestui internship. Tare repede a mai trecut timpul. A fost o...articol complet
Chefal la cuptor
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 21.01.2024Că îmi place peștele foarte mult, deja nu mai este un secret. După perioada...articol complet
Curs Torturi Pas cu Pas – pentru incepatori
Postat pe: Pastry Workshop Data: 20.01.2024The post Curs Torturi Pas cu Pas – pentru incepatori appeared first on Pastry Workshop. As...articol complet
Paste cu sos de legume si ciolan afumat
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.01.2024Si ce mai mancam in acest week-end? Aveam in frigider o bucata de ciolan fiert, de la alta...articol complet
Cartofi Dauphinoise – o rețetă de încercat
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.01.2024Rețetă de astăzi, este una pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și rafinată, datorită...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari:HillHouse pool & Lounge
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.01.2024Dragii mei, iată că am ajuns și la finalul campaniei e promovare a business-urilor de pe...articol complet
Frittata cu peşte afumat
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.01.2024O să încep cu„ povestea batogului de crap”, minunat spusă de către producătorii acestui...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: Zaliari Olive Oil
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.01.2024Când viața îți dă..măsline, faci din ele ulei de măsline. Și nu doar așa, din joacă, ci...articol complet
Despre business-uri mici și visuri mari: White Smoke
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.01.2024Prietenii de la White Smoke mi-au dat o mână bună de ajutor la unul dintre evenimentele de la...articol complet
Antricot de vită la cuptor
Postat pe: Gourmandine Data: 15.01.2024Gătirea antricotului de vită la cuptor este o modalitate delicioasă de a savura această...articol complet
Mămăligă cremoasă cu legume coapte
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.01.2024Pe această vreme friguroasă, nu îmi place deloc să ies din casă. Poate doar pentru câteva...articol complet











