publicat la 14.04.2019
publicat la 13.09.2015
publicat la 30.08.2015
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Supă cremă rece
Curăţăm cartofii, îi spălăm apoi îi tăiem cubuleţe. La fel procedăm şi cu legumele. Într-o cratiţă punem legumele cu apă şi sare la fiert. Cele trei felii de pâine le tăiem cubuleţe apoi le aranjăm într-o tavă şi le introducem în cuptor,...
Supă de pui
Curăţăm şi spălăm puiul, apoi îl punem la fiert cu morcovul tăiat rondele şi ţelina cubuleţe. Spumăm din când în când supa. Potrivim de sare, piper şi delikat. Când puiul este fiert îl scoatem si strecuram supa. Punem legumele din nou in...
Ciorba radauteana
Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe, în afară de usturoi. Pieptul de pui se spală bine şi se şterge. Într-o oală punem legumele împreună cu pieptul de pui şi acoperim cu apă, lăsăm să fiarbă. Când pieptul este fiert se scoate şi se lasă...
Ciorbă de legume cu galuşte şi cârnaţi
Tăiem ardeii, morcovul şi ceapa cubuleţe, după care le sotăm în puţin ulei. Punem cârnaţul tăiat rondele apoi turnăm apă şi lăsam să fiarbă. Adăugăm mazărea şi dovleacul tăiat cubuleţe, ...
Supă de fasole cu legume
Tăiem legumele cubuleţe şi le călim în puţin ulei, după care stingem cu apă. Lăsăm la fiert, câteva minute până sunt pătrunse bine, apoi adăugăm fasolea verde şi pe cea boabe, nu le fierbem mult, fiind conservate in prealabil prin fierbere. Potrivim de sare...
Supă de varză acră cu afumătură
Punem varza în apă pentru a scoate sarea din ea. Într-o oală punem apa cu carnea şi cârnaţul tăiat rondele, să fiarbă. Când este carnea aproape fiartă stoarcem varza şi o adăugăm în oală. Fierbem toate ingredientele bine, facem rântaş din...
Ciorbă de cartofi cu ciolan afumat
Punem într-o oală la fiert ciolanul tăiat în două. Când este fiert pe jumătate adăugăm în oală legumele tăiaite cubuleţe. După ce au fiert toate punem şi cartofii. Răzuim pe partea fină a răzătoarei o jumătate de morcov şi-l călim într-o...
Supă de legume cu cartofi şi şunculiţă
Tăiem legumele, cartofii şi şunculiţa cubuleţe. Într-o oală punem uleiul la încins, adăugăm legumele şi carnea şi le călim puţin, stingem cu apă şi lăsăm să fiarbă 10 minute, după care încorporăm cartofii. Fiebem toate ingredientele şi când sunt...
Supă de dovleac
Într-o oală punem uleiul şi călim ceapa tăiată cubuleţe mici, apoi adaugăm făină, boia şi stingem cu 500 ml apă rece. Peste acestea se pune laptele acru sau zerul, dovleacul, mărarul, sare şi piperul după gust. Lăsăm oala pe...
Ciorbă din cotlet de porc, cârnaţ şi legume
Se curăţă legumele şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu cartofii şi dovleacul. Tăiem carnea cubuleţe şi cârnaţul rondele. O jumătate dintr-un morcov o răzuim pe răzătoarea fină şi apoi îl călim în ulei. După ce s-a călit stingem cu apă şi...