cornelia16_2002

1

Bucataras
incepator

Zalau

Bucataras din 04.08.2009

RETETE4
PRIETENI19
Retete

Prajitura Regina Maria

In Prajituri la 25 Dec 2009

Blat 1: Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam cocosul, faina si bicarbonatul stins. Se toarna bezeaua obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace pana se rumeneste la foc potrivit, circa 15- 20 min. (PS: tava mea este de dimensiuni mari, 33 x 40) Blat...

Aperitiv cu sunca si ardei

In Aperitive / Garnituri la 25 Dec 2009

Separam albusele de galbenusuri si le batem pana stau pe bat. Adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras si ardeiul taiat fasii, faina si galbenusurile frecate cu bicarbonatul stins. Se amesteca bine si apoi punem in compozitie patrunjelul, sarea si piper dupa gust. Se toarna intr-o tava de...

prajitura cu mere

In Prajituri la 18 Aug 2009

ouale se freaca cu zahrul, uleiul si untura pana devin cremoase, apoi se adauga bicarbonatul stins cu otet si faina. se face un aluat moale care sa se desprinda de mana. se imparte in 2 parti. una se face foaie si se intinde in tava unsa, peste care se adauga merele rase, apoi scortisoara,...

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

In Pui la 18 Aug 2009

se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa. intr-o cratita pui uleiul, ciupercile stoarse si se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. lasi la foc circa 10...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]