crinutz

1

Bucataras
incepator

ramnicu sarat

Bucataras din 21.10.2010

RETETE9
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Prajitura cu branza si capsuni

In Prajituri la 9 Feb 2012

Blatul se prepara astfel Galbenusurile se separa de albusuri iar albusurile se bat spuma cu zaharul pana devin ca o bezea.Treptat se adauga galbenusurile,se amesteca de jos in sus incet si se adauga treptat faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se amesteca pana la incorporarea...

Foi cu doua creme

In Prajituri la 2 Noi 2010

se face o coca astfel: se bat ouale cu zaharul, se adauga untura topita ,sarea, zaharul vanilat, o ceasca lapte si faina in care este incorporat praful de copt. se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora dupa care se intind trei foi pe spatele unei tavi mari de aragaz (se presara faina,astfel se...

Placinta cu branza zambareata

In Prajituri la 2 Noi 2010

un cub de drojdie se amesteca cu laptele caldut si se adauga in mijlocul fainii,se bat ouale cu zaharul si un praf de sare,se topeste untul si se adauga peste faina.se lasa coca la crescut 30 minute dupa care se intind 3 foi ,se aseaza umplutura ,se ruleaza si se aseaza intr-o tava tapetata cu...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2012

Prajitura cu branza si capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Retete preferate
Tarta cu mere

Voturi:22

Briose aperitiv

Voturi:27

Fructina

Voturi:23

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]