cristina1985

5

Bucataras
senzational

Bistrita

Bucataras din 19.07.2014

RETETE311
PRIETENI77
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv briose cu bacon si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2017

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde. Se rade cascavalul, pe ochiurile mici. Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca...

Aperitiv placinta cu branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Iun 2017

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti sare. Se pregateste o tava cu hartie de copt care se unge cu ulei si se pun 4 foi. Se unge ultima...

Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2017

Umplutura : Se taie pieptul de pui in bucatele si se fierbe 30- 40 minute. Se lasa la racit si se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica) si cozi de ceapa taiate. Aluat : Se amesteca iaurtul cu sarea, bicarbonatul de sodiu si zahar. Apoi se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica), faina si...

Twister

In Aperitive / Garnituri la 27 Ian 2016

Se unge aluatul cu ketchup si se pune bacon, cascaval si salam. Se ruleaza si se taie felii. Pe fiecare bucata se pune ketchup si chimen. Se tin la cuptor pana se rumenesc. Aveti grija sa nu le ardeti! Eu le-am tinut la cuptor la flacara mare 20 minute, insa daca mai trebuie rumenite, se pot...

Aperitiv cu dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2015

Se curata dovvleceii de seminte si se taie rondele subtiri.Se caleste (2lg ulei)cateva secunde usturoiul si se scoate .Se adauga dovlecei taiati .Se calesc cateva minute si apoi se pune putina apa si inabusiti pana se inmoaie (dovlecelul). Dupa ce ati inchis focul, se sareaza( dovlecelul) si...

Friganele de broccoli

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2015

Se pune apa la fiert cu putina sare (1 lingurita). Cand fierbe apa ,se adauga broccoli (taiat in buchetele si spalat) si se lasa 20 minute. Se scoate si se  il zdrobim cu furculita ( dar nu ca o pasta ci doar putin).       Intr-un vas se pune broccoli, branza...

Pasta de avocado

In Aperitive / Garnituri la 17 Ian 2015

Avocado se taie in doua si se rasucesc cele doua parti pana se desprinde. Se ia samburele si se ia coaja. Se face pasta cu furculita , se adauga sare si ceapa tocata marunt.

Saleuri din cartofi cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2015

Fierbi cartofii, ii pasezi ca pentru piure si ii amesteci cu un ou.Adaugi apoi faina, untul (aflat la temperatura camerei) si sarea, apoi amesteci, pana devine moale,elastic. Decupezi forme din el , le ungi cu ou si presari chimen. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se tin la cuptor...

Minirulade cu pasta de masline

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2015

Maslinele se fac pasta sau se maruntesc.Daca sunt pasta s-ar putea sa aveti probleme la taiat. Aluatul se pune pe masa si se aseaza peste el pasta de masline. Se ruleaza si se taie felii din rulada;sau cum scrie in reteta, se taie fasii de 2-3 cm din aluat , apoi se ung cu pasta de masline si...

Shaorma

In Aperitive / Garnituri la 8 Oct 2014

Pentru umplutura: Cartofii se taie si se prajesc . Se face gratar din piept de pui.Se taie ceapa, usturoiul, castravetii murati.Varza se taie si se amesteca cu putina apa(cam 3 lg) si sare dupa gust. Pentru maioneza: Galbenusul se amesteca (intr-un singur sens) cu mustarul , sarea de lamaie....

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 16 Aug 2014

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita). Intr-un castron punem faina, adaugam praful de copt. Spargem ouale si le mixam pana devin spuma. Adaugam laptele , branza taiata si amestecam....

Gustare cu oua condimentate

In Aperitive / Garnituri la 23 Iul 2014

Se fierb 6 oua ( sa fie tari). Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul si se continua inca 10 minute. Se adauga pasta de ardei si se mai prajeste putin. Se adauga pesmetul, apoi dupa ce se raceste, se toarna oul ramas si se amesteca pana devine totul o pasta. Se inveleste fiecare ou decojit...

Afisate 31 - 42 din 42 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2021

Milkshake cu caramel

publicat la 27.12.2021

Ceai rooibos

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]