publicat la 27.12.2021
publicat la 27.12.2021
publicat la 27.12.2021
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Budinca de paste cu branza
Stafidele se pun in apa cu esenta rom.Nu am scris ce cantitate, pentru ca fiecare pune dupa cum doreste. Daca branza este prea sarata, atunci se tine cateva ore in apa.Apoi, se rade sau se marunteste cu furculita si se amesteca cu 200 g zahar, 6 oua, 4...
Paste cu broccoli
Broccoli se taie in buchetele mici si o parte (-doar atat este nevoie pentru o portie-75g ) se caleste in putin ulei, cateva minute. Se lasa la racit. Se pune apa cu sare, la fiert. Cand da in clocot, se adauga pastele si se amesteca. Se fierb cam 10-15 minute, fara capac, apoi se scurg. ...
Paste cu branza si bacon
Se pune apa (mai multa) la fiert, iar cand da in clocot, se adauga pastele si sare. Se fierb cam 15-20 minute (depinde cum le doriti). Se scurg, daca e cazul. Baconul se taie in bucati mici si se prajeste cateva minute, in putin ulei. Se rad 150 g cascavalul si telemeaua, pe razatoarea cu...
Lasagna cu somon si spanac
Se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul. Se adauga rosiile tocate cu sos, sare si piper. Se dau in clocot si se ia cratita de pe foc. Pastele se fierb in apa cu sare, una cate una, pentru a nu se lipi. Spanacul se opareste in apa clocotita cu sare si apoi se trece in apa rece,...
Scoici umplute cu carne
Se caleste ceapa ,apoi se adauga carnea si se tot amesteca pana devine alba. Se toarna apa, cat sa acopere carnea. Se fierbe 1 ora si jumatate. Se pune sare, piper, bulion, boia dulce, cimbru si se mai lasa pe foc 30 minute. Se fierbe apa intr-o oala cat ma mare (ca diametru) cu putina sare....