cristina1985

5

Bucataras
senzational

Bistrita

Bucataras din 19.07.2014

RETETE311
PRIETENI80
Retete / Paste

Budinca de paste cu branza

In Fusilli la 25 Sep 2021

      Stafidele se pun in apa cu esenta rom.Nu am scris ce cantitate, pentru ca fiecare pune dupa cum doreste.     Daca branza este prea sarata, atunci se tine cateva ore in apa.Apoi, se rade sau se marunteste cu furculita si se amesteca cu 200 g zahar, 6 oua, 4...

Paste cu broccoli

In Paste la 22 Iul 2019

Broccoli se taie in buchetele mici si o parte (-doar atat este nevoie pentru o portie-75g ) se caleste in putin ulei, cateva minute. Se lasa la racit. Se pune apa cu sare, la fiert. Cand da in clocot, se adauga pastele si se amesteca. Se fierb cam 10-15 minute, fara capac, apoi se scurg. ...

Paste cu branza si bacon

In Spaghete la 2 Ian 2019

Se pune apa (mai multa) la fiert, iar cand da in clocot, se adauga pastele si sare. Se fierb cam 15-20 minute (depinde cum le doriti). Se scurg, daca e cazul. Baconul se taie in bucati mici si se prajeste cateva minute, in putin ulei. Se rad 150 g cascavalul si telemeaua, pe razatoarea cu...

Lasagna cu somon si spanac

In Lasagna la 13 Iul 2018

Se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul. Se adauga rosiile tocate cu sos, sare si piper. Se dau in clocot si se ia  cratita de pe foc. Pastele se fierb in apa cu sare, una cate una, pentru a nu se lipi. Spanacul se opareste in apa clocotita cu sare si apoi se trece in apa rece,...

Scoici umplute cu carne

In Paste la 2 Sep 2017

Se caleste ceapa ,apoi se adauga carnea si se tot amesteca pana devine alba. Se toarna apa, cat sa acopere carnea. Se fierbe 1 ora si jumatate. Se pune sare, piper, bulion, boia dulce, cimbru si se mai lasa pe foc 30 minute. Se fierbe apa intr-o oala cat ma mare (ca diametru) cu putina sare....

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2021

Milkshake cu caramel

publicat la 27.12.2021

Ceai rooibos

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]