cristinutanicolita

3

Bucataras
talentat

Novaci

Bucataras din 27.04.2014

RETETE229
PRIETENI255
Retete / Conserve

Pasta de ardei copt

In Conserve la 4 Noi 2018

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte.  Se trece ardeiul prin blender.  Se pune uleiul la incins.  Se adaugă pasta de ardei, mustarul, mierea, boabele de piper, foile de dafin.  Se fierbe la foc mic, până ce uleiul se ridica...

Gogosari in otet, la rece

In Conserve la 4 Noi 2018

Gogosarii se spală și se curata de cotoare si seminte.  Se taie in 4 sau mai multe bucati, in functie de cât de mari sunt ardeii.  Se pun intr-un vas incapator, se pun restul ingredientelor peste ardei si se lasa la rece până a doua zi. Se mai amesteca din...

Roșii în suc propriu

In Bulion la 25 Sep 2015

Roșiile se spală, curăță și taie.  Se adaugă sarea și se amesteca pana aceasta din urma se topește.  Se pun în borcane, se sterilizează cca 1 : 30 min din momentul fierberii.  Se lasă să se răcească în vasul în care au fiert, și se...

Ardei iute în oțet

In Conserve la 30 Aug 2015

Ardeii se spală, se așează în borcane. În  fiecare borcan se pune 1 lg zahar, 1 lg sare și se completează cu oțet.  Se capseaza borcanele și se depozitează în cămară.  Poftă buna! 

Zacusca de vinete

In Zacusca la 24 Sep 2014

Coci vinetele,ardeii , le cureti si le lasi la scurs. Toci marunt ceapa si o calesti in ulei. Ardeii si vinetele le dai prin masina de tocat apoi le pui in cratita cu ceapa. Adaugi si sucul de rosii, potrivesti gustul de sare si piper si lasi zacusca sa fiarba pana se ridica uleiul la...

Ketchup

In Bulion la 16 Sep 2014

Intr-o oala se pune la fiert apa cu otet si toate mirodeniile (in afara de piper macinat si nucsoara). Se fierbe pana ramane jumatate din cantitatea de apa. Zeama se strecoara print-o sita deasa. Bulionul se dilueaza cu zeama strecurata, se amesteca cu mierea de albine, se pune piperul macinat si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 15.09.2021

Compot de mere si pere cu menta

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]