Mai intai de toate desfaceti ciresele si scoateti samburii din ele, puneti-le intr-un bol si puneti cateva linguri de zahar peste ele. Luati cele 8 oua si puneti albusul in bolul in care vreti sa le bateti iar galbenusurile intr-un...
Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a...
Taiati ceapa, morcovul, ardeiul si rosiile si le puneti la calit cu cate o canita de apa.....dupa ce sau calit adaugam apa si ciolanul. Dupa ce s-a fiert ciolanul adaugati cubuletul de vegeta si patrunjelul.
Puneti galbenusul de...
Spalam pieptul de pui, apoi il punem la fiert la foc mic in apa rece (4 l) cu putina sare.
Spuma care se face deasupra o indepartam cu o paleta cu gauri.
Dupa ce s-a fiert, strecuram supa si...
Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor.
La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca...
Blat.
Unge cu unt o formă de tartă şi dă-o la rece.
Mixează ouăle întregi cu zahărul timp de 15 minute la viteză maximă.
Adaugă făina cernută, amidonul şi grisul şi...
In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.
Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la...
Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana...
Se coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a se macera putin ceapa si pentru a fi mai dulce....
La multi ani !