Mai intai de toate desfaceti ciresele si scoateti samburii din ele, puneti-le intr-un bol si puneti cateva linguri de zahar peste ele. Luati cele 8 oua si puneti albusul in bolul in care vreti sa le bateti iar galbenusurile intr-un castronel. Bateti cat mai bine albusul. Dupa ce l-ati batut...
Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a fiert carnea de 3 sferturi mai adaugati apa si puneti...
Taiati ceapa, morcovul, ardeiul si rosiile si le puneti la calit cu cate o canita de apa.....dupa ce sau calit adaugam apa si ciolanul. Dupa ce s-a fiert ciolanul adaugati cubuletul de vegeta si patrunjelul.
Puneti galbenusul de la ou intr-un castronel cu 2-3 linguri de smantana....
In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.
Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa...
Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste.
In alta tigaie puneti ulei la...
Se coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a se macera putin ceapa si pentru a fi mai dulce.
Dupa ce s-a macerat ceapa se pune intr-un vas mai...
Prajitura cu cirese
Mai intai de toate desfaceti ciresele si scoateti samburii din ele, puneti-le intr-un bol si puneti cateva linguri de zahar peste ele. Luati cele 8 oua si puneti albusul in bolul in care vreti sa le bateti iar galbenusurile intr-un castronel. Bateti cat mai bine albusul. Dupa ce l-ati batut...
Pilaf de orez cu carne si salata
Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a fiert carnea de 3 sferturi mai adaugati apa si puneti...
Ciorba de legume cu ciolan
Taiati ceapa, morcovul, ardeiul si rosiile si le puneti la calit cu cate o canita de apa.....dupa ce sau calit adaugam apa si ciolanul. Dupa ce s-a fiert ciolanul adaugati cubuletul de vegeta si patrunjelul. Puneti galbenusul de la ou intr-un castronel cu 2-3 linguri de smantana....
Tortellini
In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine. Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa...
Peste cu garnitura de cartofi
Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste. In alta tigaie puneti ulei la...
Ardei copti cu sos
Se coc ardeii si se curata. Apoi se taie ceapa marunt si se pune pe foc cu putin ulei (eu am folosit ulei de masline) si putina sare. Pe parcurs se adauga cate o canita de apa pentru a se macera putin ceapa si pentru a fi mai dulce. Dupa ce s-a macerat ceapa se pune intr-un vas mai...