publicat la 07.12.2014
publicat la 23.10.2014
publicat la 21.10.2014
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Macrou la cuptor
Pestele se taie pe burta, se curata, se decapiteaza, apoi se spala. Se usuca cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza. Ceapa se taie julien. Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu...
Sushi
Am pus orezul la fiert cu putina sare. Cand este bobul fiert punem zaharul, otetul si amestecam bine, Lasam la racit . In alt vas punem morcovul sa fiarba. Se lasa la racit iar dupa aceea se taie felii impreuna cu castravetele . Se ia un suport de bambus, se pune...