Macrou la cuptor

de getix in Peste, 25 Mar 2014 | 10953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macrou
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • lemongrass
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Pestele se taie pe burta, se curata,  se decapiteaza, apoi se spala.

Se usuca  cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza.

Ceapa se taie julien.

Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce  la cuptor pentru 15-20 min.  

Se serveste cu patrunjel tocat si mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]