Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI356
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2012

Cartofii se curata de coaja,se spala bine si se taie pe lung in doua.Se scobesc la mijloc,se face o adancitura,se condimenteaza cu sare si piper.Morcovul ras,impreuna cu ceapa verde se pune putin la calit,se adauga si miezul de la cartof,se pune apa si se lasa 10 minute sa fiarba compozitia,dupa...

Creveti prajiti

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2012

Se clatesc cu apa rece,dupa care se adauga in tigaie(delimano),se stropesc cu ulei de masline,de adauga toate condimentele si se stropesc cu vin rosu sau alb.Se lasa timp de 10 minute dupa care se pun la foc,se prajesc pe o parte si alta,se stropesc cu lamaie si se servesc decojiti cu mujdei

Somon afumat cu portocala

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2012

Taiem in bucatele somonul afumat si il asezam pe farfurie. Se stropeste cu zeama de portocala dupa care il ornam cu bucatele mici de portocala.

Oua umplute cu vinete

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2012

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare si se lasa in jur de 4-5 minute,cat sa se faca tari!Se curata si se taie in doua fiecare ou dupa care scoatem galbenusul si le umplem cu vinete.Condimentam cu putina sare si punem cate un varf de maioneza.Le lasam 2 ore la rece dupa care se pot servi

Rulouri de prosciutto cotto cu crema de branza si zacusca taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 22 Mar 2012

Fiecare felie de prosciutto cotto se umple cu crema de branza sau cu zacusca taraneasca. Se fac rulouri si se taie cu grija in 2 jumatati. Se lasa la rece 1 ora dupa care se pot servi.

Rulouri de bresaola si mozzarela

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2012

Separam feliile de bresaola una de alta, punem pe un platou fiecare felie, deasupra pune branza topita, mozzarela taiata felii subtiri sau bucatele mici, iar castravetele taiem felia in 2. Rulam fiecare felie cu ingredientele de mai sus, dupa care se taie rulourile in jumatate(sau le lasam...

Pui inabusit in vin rosu

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2012

Pieptul de pui fiert se taie feliute si se pune la prajit in putin ulei de masline timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul rosu si se lasa cate 5 minute pe fiecare parte. Se poate servi ca aperitiv,rece sau cald!

Ciuperci cu branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2012

Ciupercile se spala bine si se scoate codita de la fiecare, se lasa sa se usuce putin dupa care se umple fiecare cu branza de burduf, iar deasupra se presara putina boia dulce. Tigaia tip gratar se unge cu putin ulei de masline, se pun ciupeculete si se pune pe foc.Sunt gata cand se rumenesc...

Cascaval pane cu salata

In Aperitive / Garnituri la 4 Feb 2012

 Punem cele doua bucati de cascaval pane la prajit,se lasa pe fiecare parte cate 2-3 min pana se rumeneste si se vede cascavalul.Se scot pe un servet si se lasa putin sa absoarba uleiul in exces.Se prepara salata.se poate servi si cu cartofi copti sau fierti

Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2012

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ca pentru cartofi taranesti. Se pun in punga magica, preparam condimentele si stropim cu ulei de masline. Legam punga si o punem la cuptor la foc mediu timp de 20 min. Se servesc calzi

Omleta cu cascaval si crenvusti de pui

In Aperitive / Garnituri la 22 Ian 2012

  Batem ouale,punem sare,piper si cascaval bucatele iar crenvustiul taiat rondele.Punem compozitia in uleiul incins.Cand e gata,in farfurie presaram deasupra omletei cascaval ras

Cartofi Frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2012

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un castron se sfarama telemeaua cu o furculita,se adauga oul,smantana si mararul.Se toarna in tava peste...

Coji de cartofi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 14 Ian 2012

Se curata cartofii de coaja, putin mai gros,sa nu fie doar coaja subtire:))),se spala foarte foarte bine si se pun in tava de cuptor.Le stropim cu ulei de masline ,sare si piper si le lasam 15 min la cuptor.Se pot servi si calde si reci ca un aperitiv

Afisate 181 - 193 din 193 retete    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]