Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:10
Voturi:61
Voturi:11
Placa de tocat fata-verso
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:51
la 15:30
la 11:01
de RODIMUR 8
ieri la 15:13
ieri la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
de oanapl 8
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
luminita_31 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mmona 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...