Din faina, sare, drojdie, lapte, galbenusuri si untura se face un aluat care se framanta bine, dupa care se lasa sa creasca la caldura.Din aluat se intinde o foaie care se pune intr-o tava dreptunghiulara si se unge cu ketchup.
Se aseaza peste...
Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava dreptunghiulara. Se inteapa cu furculita din loc in loc, se unge cu ketchup, iar deasupra se presara salamul (taiat cubulete), pastrama de porc...
Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald.
Cerni aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un...
Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava rotunda. Se ridica pe marginile tavii asa ca sa se poate pune inauntru umplutura. Se inteapa cu furculita diin loc in loc, se unge cu bulion, iar deasupra...
Din faina, sare, drojdie, lapte, galbenusuri si untura se face un aluat care se framanta bine, dupa care se lasa sa creasca la caldura 1-2 ore.
Din aluat se intinde o foaie care se pune intr-o tava dreptunghiulara, acoperind si marginile...
Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 15 minute.
Pui aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua, oul,...