
publicat la 14.10.2013
publicat la 14.10.2013
publicat la 08.10.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza speciala
Din faina, sare, drojdie, lapte, galbenusuri si untura se face un aluat care se framanta bine, dupa care se lasa sa creasca la caldura.Din aluat se intinde o foaie care se pune intr-o tava dreptunghiulara si se unge cu ketchup. Se aseaza peste aluat kaiserul si salamul taiat cuburi, se...
Pizza cu pastrama de porc
Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava dreptunghiulara. Se inteapa cu furculita din loc in loc, se unge cu ketchup, iar deasupra se presara salamul (taiat cubulete), pastrama de porc (taiata cuburi si feliute) si cascavalul (dat pe...
Pizza traditionala
Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald. Cerni aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un aluat potrivit de moale. Lasi aluatul sa se...
Pizza cu ardei si oua
Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava rotunda. Se ridica pe marginile tavii asa ca sa se poate pune inauntru umplutura. Se inteapa cu furculita diin loc in loc, se unge cu bulion, iar deasupra se presara costita, salamul si cascavalul. Se pune...
Pizza cu carnati
Din faina, sare, drojdie, lapte, galbenusuri si untura se face un aluat care se framanta bine, dupa care se lasa sa creasca la caldura 1-2 ore. Din aluat se intinde o foaie care se pune intr-o tava dreptunghiulara, acoperind si marginile tavii. Se aseaza peste aluat carnatii taiati rondele,...
Pizza cu salam
Intr-un castronel, freci drojdia cu zaharul, 1-2 linguri de faina si putina apa calduta. Lasi maiaua sa creasca la cald, timp de 15 minute. Pui aproximativ 400g faina intr-un castron, iar in mijloc faci o adancitura in care pui maiaua, oul, uleiul, 150ml apa si sarea. Framanti bine un aluat...