Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Taburet pliabil telescopic
Perna ergonomica Karll
Termometru cu ecran LCD
Set de 10 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 18:21
la 11:01
la 08:32
ieri la 10:52
pe 11.06 la 08:53
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
2 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
mybella 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dianaaa 1
danygospodina 1
Diana99 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...