lili

1

Bucataras
incepator

Dej

Bucataras din 25.10.2009

RETETE127
PRIETENI129
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateu de ficat

In Aperitive / Garnituri la 6 Ian 2013

Ceapa o taiem marunt, o punem la calit .Adaugam ficatul taiat in bucati si apa cat sa acopere ficatul. Lasam sa fiarba 10 minute. Stoarcem din apa de pe ficat. Intr-un vas punem ficatul si ceapa (fierte), adaugam untul, sare, piper, vegeta si le mixam bine pana devine o pasta fina.Daca pasta e...

Drob de galbiori

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2011

Am fiert galbiorii. Verdeata am tocat-o marunt si am amestecat-o cu galbiorii, faina, ouale. Am pus totul intr-o tava. Pe deasupra compozitiei am turnat un amestec de ou cu smantana, ca sa ii dea fata drobului. Am bagat la cuptor cca 30 minute. Este buna atat rece cat si cald si se poate prepara...

Baclava cu carne

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2011

Se toaca carnea si se caleste impreuna cu ceapa si uleiul pana se albeste si nu mai lasa lichid, amestecandu-se continuu cu o furculita.Cand s-a racit se adauga 5 oua intregi si se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare piper si vegeta Se desfac foile si se asaja pe rand in tava...

Gogosele de malai

In Aperitive / Garnituri la 4 Feb 2011

Puneti intr-un lighean 3-4 maini bune de faina (amestecata cu praful de copt; un pliculet de praf de copt se pune la 500 gr. faina) si adaugati mamaliga.Incepeti sa framantati, adaugand faina pana cand se obtine un aluat consistent, care nu se mai lipeste de maini.Presarati faina pe masa  si...

Chiftelute cu ceapa si maioneza

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2010

Se pregateste compozitia pentru chiftelute: carnea tocata se amesteca cu  ouale,usturoiul pisat,putina faina, delikatul sarea si piperul. Din aceasta compozitie se modeleaza chiftelute mici rotunde . Se prajesc in ulei. Prepararea cepei: Intr-un vas, cca. 2l de apa, se pun sa fiarba cu 50ml...

Rulada de carne de porc si piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2010

Batem bucatile de carne ca si pentru snitele. Luam pieptul de pui si peste el punem pe cea de porc. Le rulam, le dam prin faina si ou si le prajim in baie de ulei.

Rulada cu cascaval si sunca

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2010

Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu  hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 05.11.2019

Mini focaccia

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]