Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 incaltatoare
Taietor de pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:46
de Constelatialeu 9
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...