Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Set de 2 borcane de depozitare
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
mikaela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...