Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Lumanare parfumata
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:08
de Bucataras 6
la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
4 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...