publicat la 03.06.2024
publicat la 03.06.2024
publicat la 03.06.2024
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Unt aromat
Usturoiul, cozile de ceapa cu rozmarin, sare si piper se pun intr-un castron (sau mojar daca aveti) si se piseaza pana devin pasta. Untul moale la temperatura camerei se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga peste pasta si se omogenizeaza. Se foloseste pentru aromatizarea oricarui fel...
Za'atar
Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin. Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina. Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele. Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul. Se pastreaza...
Sos cu hrean
Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust. Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti la cuptor.
Tzatziki
Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari. Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena. Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.