Se scobesc cu grija cepele, miezule se toaca si se pune la calit cu ulei si putina apa, la care se adauga oregano, se adauga ardeii tocati, cand se inmoaie se adauga carnea, cu rabdare se amesteca pana se patrunde bine, se adauga rosiile si se...
Este asemanatoare salatei de vinete, doar ca lipseste usoara iuteala si e dulceag-acrisoara.
De se coc la cuptor, mai intai se pun cu coditele in sus sau pe gratar cu coditele in jos, apoi cand s-au patruns, se intorc pe partea cealalta. Cand...
1. Tocati legumele (ceapa, morcovi, patrunjelul/telina, ardei ) in cuburi mai mari.
2. Tocati rosiile decojite tot cubulete
3. Tocati rondele usturoiul.
4. Dupa ce in prealabil ati condimentat cozile de tauras, cu grija, ca il ustura :P...
Ceapa umpluta, la cuptor
Se scobesc cu grija cepele, miezule se toaca si se pune la calit cu ulei si putina apa, la care se adauga oregano, se adauga ardeii tocati, cand se inmoaie se adauga carnea, cu rabdare se amesteca pana se patrunde bine, se adauga rosiile si se...