Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
O prăjitură n-ai da și tu...
In cont 2
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Perna ergonomica Karll
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taietor de pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:39
ieri la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:22
de vasimur 4
ieri la 11:23
ieri la 11:02
de Adele 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
Rocsi
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.