Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
O prăjitură n-ai da și tu...
In cont 2
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 10 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:39
ieri la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:22
de vasimur 4
ieri la 11:23
ieri la 11:02
de Adele 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Adele
MotanLaOale
Rocsi
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.