nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete / Mancaruri de legume

Spanac cu oua

In Mancaruri de legume la 25 Mai 2017

  Se spala spanacul in mai multe ape, dupa care se pune la fiert, in apa cu sare, maxim 10-15 minute, pana se inmoaie.   Curatam ceapa si    usturoiul si le tocam fin. Scoatem spanacul, il clatim in apa rece si il scurgem bine, dupa care il vom toca cu un tocator de lemn....

Tocanita de legume

In Mancaruri de legume la 7 Feb 2011

Se curata ciupercile de membrana exterioara dupa care se taie lamele cu tot cu piciorus, se curata ceapa si se taie marunt, se spala si curata ardei taindu-se cubulete. Se pune ulei  intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii si ciupercile. Trecem la curatarea morcovilor, a cartofilor si...

Ciuperci umplute cu legume

In Mancaruri de legume la 31 Ian 2011

Se curata ciupercile(palariile) de pielea exterioara, se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt la fel si cateii de usturoi, ardeii se taie fasiute subtiri dupa care cubulete mici, dovlecelul se taie tot in cubulete mici. Toate aceste ingrediente se soteaza in putin unt se...

Ciorba de fasole in paine

In Mancaruri de legume la 29 Noi 2010

Fasolea se pune la inmuiat de seara si se lasa pana a doua zi, se scurge apa si se da din nou la foc potrivit, dupa jumatate de ora de fiert se scurge apa, punandu-se apa proaspata, adaungandu-se ulei se continua fierberea. Separat se curata, spala si toaca marunt legumele: ceapa, ardeiul si...

Vinete umplute cu branza de vaci

In Mancaruri de legume la 15 Noi 2010

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete. Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]