Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute).
Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardeiul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosiile se pun in...
Fasolea se curata de codite si se spala.
Intr-o craticioara mai mare punem uleiul apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, ardelul si telina taiate marunt si se lasa la calit putin apoi adaugam fasolea lasam cam 5 minute pe foc asa apoi adaugam apa.Lasam sa fiarba cam 25-30...
Pentru pilaf calim ceapa si morcovul in putin ulei adaugam apa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, ii pasam cu telul de cartofi. Compozitia de cartofi se amesteca cu pilaful...
Ardei cu salata de cuscus
Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute). Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardeiul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosiile se pun in...
Mancarica de fasole verde
Fasolea se curata de codite si se spala. Intr-o craticioara mai mare punem uleiul apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, ardelul si telina taiate marunt si se lasa la calit putin apoi adaugam fasolea lasam cam 5 minute pe foc asa apoi adaugam apa.Lasam sa fiarba cam 25-30...
Chiftelute din orez si cartofi cu ciulama de ciuperci
Pentru pilaf calim ceapa si morcovul in putin ulei adaugam apa si lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam orezul si mai fierbem 15 minute. Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, ii pasam cu telul de cartofi. Compozitia de cartofi se amesteca cu pilaful...