Intr-o oala mai mica punem la fiert legumele taiate marunt (ceapa, patrunjelul, morcovul, cartoful, usturoiul) timp de 8 minute, apoi adaugam lintea rosie spalata in prealabil. Se mai lasda la fiert doar 10 minute. Daca o lasam mai mult, riscam sa o fierbem foarte tare (doar 10 minute).
Dupa...
Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.
Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si...
Supa crema de linte rosie
Intr-o oala mai mica punem la fiert legumele taiate marunt (ceapa, patrunjelul, morcovul, cartoful, usturoiul) timp de 8 minute, apoi adaugam lintea rosie spalata in prealabil. Se mai lasda la fiert doar 10 minute. Daca o lasam mai mult, riscam sa o fierbem foarte tare (doar 10 minute). Dupa...
Ciorba de perisoare cu conopida
Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete. Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si...