Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Voturi:28
Voturi:13
In cont 101
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...