Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?
Voturi:25
Voturi:13
Voturi:7
In cont 101
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
pe 06.03 la 10:19
de vasimur 4
pe 05.03 la 17:49
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
UrsanMihaela
Rocsi
amalia01 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Laci 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...