
publicat la 23.05.2014
publicat la 23.05.2014
publicat la 22.05.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Azi la pranz am gatit meniu de la tine: chiftelutele din linte rosie si salata din telina si morcov. Foarte bune!!! :) ... Si rapid de facut :-bd =D> Multumesc pt idee! Eu salata de telina o faceam altfel :) Dar sa stii ca am uitat sa pun maslinele si le-am pus alaturi :)) Oricum n-am avut negre dar nu conta. Verdeata trebuia sa o fi tocat doar de mana ca sa le coloreze dar le-am bagat la blender cu ceapa, usturoiul si oul + condimente ...le-am facut pe rapid :P