ralu_ca

1

Bucataras
incepator

boldesti-scaieni prahova

Bucataras din 18.10.2012

RETETE309
PRIETENI181
Retete

Orez cu lapte si bucati de portocala

In Dulciuri la 27 Ian 2013

Se spala bine orezul, se pune apa, sare si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase adaugam laptele dulce si amestecam continuu, pentru a nu se lipi. Cand este aproape gata fiert, se adauga zaharul vanilat si zahar tos ( atat cat considerati sa fie dulce ) si bucatile de portocala,...

Ciorba de pui taraneasca

In Ciorbe la 27 Ian 2013

Se spala bine maruntaiele de pui, apoi se pun intr-o oala si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba se indeparteaza toata spuma formata. Intre timp se spala legumele, se cutara si se taie bucati. Eu de obicei, las si o ceapa intrega la fiert. Verificam daca bucatile de pui sunt pe jumatate...

Varza a la Cluj...in stil prahovean

In Porc la 24 Ian 2013

Mai intai se toaca varza. Separat tocam 2 cepe, iar morcovii se dau prin razatoare, dupa care se amesteca si se calesc in cratita cu putin ulei. Dupa cateva minute adaugam si varza tocata, punem apa sa acoperim compozitia si lasam sa fiarba cu un capac deasupra. Cand consideram ca este...

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

In Supe/Ciorbe la 23 Ian 2013

Intr-o oala cu apa punem fasolea si o lasam pana a 2a zi. Scurgem apa in care a stat, clatim, adaugam apa si o punem la foc. Cand e aproape fiarta luam cu un spumar foitele care se ridica deasupra apei, dupa care punem cartofii, morcovii, ceapa. Carnea se da jos de pe os si se taie fasii....

Galuste cu gem de prune_Lumia

In Prajituri la 23 Ian 2013

Pentru inceput se curata cartofii, dupa care se pun la fiert intr-o oala. Cand sunt fierti, se scurge apa, apoi se paseaza ca pentru piure. Se lasa sa se raceasca. Cartofii pasati se amesteca cu zaharul, esentele, vanilia, coaja de lamaie, un praf sare, gris si la final adaugam faina. Daca se...

Tochitura...cu ou si mamaliguta

In Porc la 20 Ian 2013

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc mic pana consideram ca s-a facut carnea, apoi punem si carnatii....

Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor

In Mancaruri de legume la 12 Ian 2013

Se curata cartofii, se spala, se taie felii, apoi se prajesc intr-un ceaunel ( eu am folosit un tuciulet foarte vechi la care tin foarte mult si este foarte eficient ).Dupa ce s-au prajit ( nu foarte tare ) ii scoatem si ii asezam intr-un vas de yena. In acest timp preparam intr-un castron...

Fursecuri cu fistic_Valerie

In Prajituri la 12 Ian 2013

Aluatul: Se combina zaharul cu untul pana sunt amestecate bine, apoi se adauga oul, faina si sarea. Aluatul se pune in frigider cel putin pentru 1 ora ca sa se intareasca.Acesta se formeaza in sfere de 1 - 1.5 cm si se tavalesc in fistic taiat in bucati mai mari ( este nevoie de aproximativ...

Tort cu piscoturi

In Torturi la 11 Ian 2013

Crema de vanilie: Intr-o cratita se amesteca galbenusurile, zaharul si faina, dupa care adaugam si laptele amestecand continuu, apoi se fierb la foc potrivit. Lasam sa se raceasca. Crema de unt: Intr-un castron mare se amesteca cate o lingura de crema de vanilie ( dupa ce s-a racit ) cu...

Afisate 301 - 309 din 309 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2016

Mucenici umpluti cu nuca

publicat la 15.02.2016

Peste la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]