Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor

de ralu_ca in Porc, 13 Mar 2016 | 10840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 felii bacon
  • 1 kg carne tocata porc
  • 250 g cascaval ras
  • rondele ardei rosu si verde
  • sare
  • piper
  • chile
  • sos soia si miere
  • putin ulei
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor:

Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.

Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.

Inchidem forma, ca in foto, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.

Am introdus la cuptor si am servit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piureu de cartofi by Cristi Roman cu ceafa de porc la cuptor