
publicat la 01.03.2020
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole batuta cu acritura(hasca)
Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce. Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem...
Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon
Fasolea se curata, se spala si se lasa in apa de pe o zi pe alta. A doua zi se limpezeste si se pune la fiert in apa rece. O lasam sa dea in clocot si schimbam apa. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga morcovul ras si legumele taiate cubulete. Separat calim ceapa tocata marunt si 2 lg de...
Galbiori cu ceapa
Galbiorii ii curatam si ii trecem pe sub jetul de apa,unul cate unul ptr. a se curata de toate impuritatile.Intr-o cratita punem un strop de ulei si galbiorii la foc mic si amestecam din cand in cand pana lasa toata apa.Dupa ce a scazut toata apa de pe galbiori intr-o tigaie calim ceapa taiata...