Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:29
Voturi:40
Voturi:23
In cont 57
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:48
la 07:15
ieri la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav la cuptor in staniol
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...