Pastrav la cuptor in staniol

de Adrian2016 in Pastrav, 7 Iun 2017 | 25399 vizualizari

 

Ador pestele sub orice forma. Am venit din concediu si m-am oprit 10 minute la pescuit. M-am ales cu pastravi de toata frumusetea.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ulei de masline cu usturoi
  • piper boabe de la Fuchs
  • condimente cu sare roz de himalaya si verdeturi de provence
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 50 de grame de unt
  • 50 ml de vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor in staniol:

       Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati.

Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele.

        Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu usturoi, vinul alb, am pus felii de lamaie in interior si pe exterior si am sigilat bine folia de aluminiu.

Am introdus pestele la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, am desfacut folia si am mai lasat sa se rumeneasca putin.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Pestele poate fii aromat cu patrunjel verde tocat, rozmarin, depinde de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor in staniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]