Nasturei cu ciocolata

de Julie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 15811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g faina,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri apa,
  • ciocolata- pentru umplut.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu ciocolata:

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.

Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de duminica