Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma. Se curata, se spala legumele si se taie. Se caleste ceapa taiata apoi se...
Ficateii ii prajim in ulei de masline,fara sare.Cand s-au rumenit se scot pe o farfurie.
Se prepara un sos din uleiul in care s-au prajit ficateii si in care se adauga zeama de...
Reteta este dintr-o carte minunata Michel Roux - Pastry, unde sunt prezentate cu maiestrie fel de fel de retete din patiseria frantuzeasca. Pozele de acolo iti lasa gura apa, fie ca e...
Fasolea se pune la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa.Dupa ce am schimbat si a treia oara apa,adaugam bucatelele de coasta si le lasam sa fiarba impreuna cu fa
Curatam ceapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de usturoi tocati marunt, apoi ficateii curatati si spalati.Adaugam supa de carne peste ei si ii las
Mai intai preparam siropul. Punem la fiert la foc mic apa cu zaharul , cam 30 minute, procedand la fel ca la orice dulceata. Cand s-a legat, stingem focul si asteptam 15-20 minute ca siropul sa s
Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o cea
Cartofii cu coaja ii spalam si ii fierbem timp de 10 minute, astfel incat sa nu fie fierti complet. Ii curatam de coaja apoi ii feliem pe rotund.
Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam felii
Intr-un bol amestecam ingredientele solide, fara cacao: faina, nuca, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si scortisoara.
In alt vas amestecam oul si zaharul pana isi dubleza volumul si devin
Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt
Spalam ciupercile si le taiem feliute.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi ciupercile.
Le acoperim cu apa si lasa
Apa si untul se pun la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se ia de pe fos si se adauga toata faina. Se adauga apoi ouale pe rand. Eu folosesc intotdeauna mixerul pentru ca e mai usor de inglobat f
Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o cea
Cartofii cu coaja ii spalam si ii fierbem timp de 10 minute, astfel incat sa nu fie fierti complet. Ii curatam de coaja apoi ii feliem pe rotund.
Ungem un vas termorezistent cu unt. Asezam felii
Intr-un bol amestecam ingredientele solide, fara cacao: faina, nuca, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu si scortisoara.
In alt vas amestecam oul si zaharul pana isi dubleza volumul si devin
Bamsse a devenit prieten cu mihasara