Pui jamaican

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5857 vizualizari

 

Pui aromat cu mult cimbru, crocant si putin picant de la ceapa.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1-2 linguri cimbru
  • 1-2 cepe albe
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui jamaican:

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam compozitia foarte bine, o acoperim si-l lasam la rece minimum 30 de minute (recomandat chiar de seara pana a doua zi).

Indepartam ceapa, dam carnea prin pesmet si o prajim in ulei sau la tava in cuptor pe hartie de copt, stropit din abundenta cu ulei. Adaugam sare si in pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui jamaican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 22:06

adry88 1

15.10.2012, 09:24

Bya Ralu 1

22.10.2012, 16:42

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant