Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE984
PRIETENI
Retete / Paste

Paste CANNELLONI cu gorgonzola

In Cannelloni la 7 Mar 2012

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....

Gorgonzola cu paste, radicchio si cartofi

In Paste la 7 Mar 2012

Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul  pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette). Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...

Margueritte cu somon afumat

In Tortellini la 29 Aug 2009

Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3....

Cannelloni con carne

In Cannelloni la 30 Apr 2009

Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...

Cuibusor de pasarele a la Ludmila

In Spaghete la 30 Apr 2009

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min. Dupa ce am prajit legumele,adaugam...

Spaghetti a la trapanese

In Spaghete la 17 Mar 2009

spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa. Sa vedem cum se prepara sosul: - incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le...

Afisate 31 - 36 din 36 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro