Cuibusor de pasarele a la Ludmila

de Bucataras in Spaghete, 30 Apr 2009 | 9529 vizualizari

 

Ludmila ne-a rasfatat cu retete deosebite. Ma puteti contrazice?

 

INGREDIENTE

  • -    500gr pipote de pasare
  • -    200gr ciuperci proaspete(champignon)
  • -    2 cepe (medii)
  • -    1 morcov
  • -    100ml lapte
  • -    4 linguri de ulei
  • -    400gr spaghetti
  • -    50 gr unt
  • -    200 gr cascaval(tare)
  • -    Sare si condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibusor de pasarele a la Ludmila:

Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.

Dupa ce am prajit legumele,adaugam pipotele,laptele,sarea si condimentele, si lasam la foc mic cam 40-45 min(cu capacul pus ca sa se inabuse pipotele sis a devina moi.
Separat fierbem spaghetele in 2 litri de apa cu 2 ling sare, cand sunt gata le strecuram de apa si adaugam untul:
In etapa a 2, finalizam cuibusoarele. Deci spaghetele le aranjam in in forma de cuib, 4 sau mai multe intr-o tigaie adanca.

In mijlocul acestora punem pipotele inabusite cu legumele,deasupra radem cascavalul.
In cuptorul preincalzit punem cuibusoarele cam 10-15 min la t de 170-180grade

Mancarica este gata , ea se serveste cu rosii proaspete si ardei…

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusor de pasarele a la Ludmila" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]