
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste la cuptor cu legume
Pestele se curata si i se taie capul. Legumele se curata si se taie cuburi. Peste legume punem conserva, condimentele si ulei de maslina. Condimentam pestele si ii punem in burta verdeata si o lingura de ulei de masline; se pot pune si felii de lamaie. Se da la cuptor la 180 grade pentru 20...
Risotto cu somon afumat
Punem apa la clocotit, dupa ce clocoteste o lasam la foc mic. Intr-o tigaie incinsa topim untul si "calim"cateii de usturoi, punem orezul, vinul si lasam la foc potrivit pana se evapora alcoolul. Cand orezul devine sticlos adaugam prima cana de apa si punem capacul, cand apa se...