Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Toata lumea te remarca si te admira
Placa de tocat fata-verso
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Suport pentru ustensile de bucatarie
Pensula de patiserie
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:14
de Bucataras 6
la 08:30
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:49
ieri la 12:20
ieri la 09:10
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Panacris
oanapl
UrsanMihaela
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...