Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
Voturi:28
Voturi:49
Voturi:51
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:26
la 11:30
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
pe 18.06 la 10:01
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
vasimur
Ela68 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Monica 1
Izabella 1
artanu 1
madastely 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Varză tocată murată la borcan
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...